Nuværende

Kampagne-tilbud

Vores lager er sprængt fyldt med unikke borde, spar ALTID op til  

%

Besøg os lørdag & søndag kl. 10-14, eller kontakt os for en aftale i hverdagene!

Følg med på Facebook

Scroll i nedenstående og se vores opslag

 

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Forkæl hinanden med en julegave, der giver stor glæde hver dag.. Hver weekend op til jul finder du et stort udvalg af alle vores mest populære plankeborde, stående i mange varianter fra 160 og helt op til 360 cm. til langt under markedspriser.

Spar op til 40 % - LØRDAG & SØNDAG åbent 10.00-14.00, øvrige dage efter aftale.

- Ingen ventetid, hos os vælger du netop dit drømmebord og kan tage det med hjem med det samme, eller få det leveret.

- Ingen masseproduktion, hvert eneste bord er unikt og der er ikke to ens borde.

- ingen fordyrende mellemled, vi står selv for hele processen fra skov til færdigt bord og du sparer op til 40 % i forhold til markedspriser og så taler du kun med fagfolk og os der laver bordene.

Ingen importerede planker eller ben, vi har taget skridtet videre som en ren bære dygtig virksomhed og benytter kun lokalt dansk træ og ben.

Så søger du et unikt håndbygget plankebord, der er hårdfør, praktisk i brug og nemt at vedligeholde og hvor du ikke skal vente måneder på at få det, så kom forbi - der vil være nye borde hver weekend og matchende sofaborde og bænke - se de mange varianter på de forskellige opslag på vores Facebook side 😊
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Har i ikke sofaborde? (-:

Tina Nielsen Google er din ven

Daniel Buchardt Nielsen Signe Wolf

MASSER AF SKØNNE HÅNDBYGGEDER UDSTILLINGS PLANKEBORDE, LIGE TIL AT TAGE MED ELLER FÅ LEVERET..

SPAR OP TIL 40% - LØRDAG & SØNDAG ÅBENT 10.00-14.00

Vi har hver weekend et stort udvalg af alle de mest populære modeller stående i mange skønne varianter, fra 160 og helt op til 360 cm. Se mange flere på de mange opslag på FB siden og kom forbi og se og hør meget mere. Husk hos os er et plankebord et brugs bord, der er hårdfør, praktisk og nemt at vedligeholde, hvor hverken render efter glas, spildt rødvin eller kaffe m.m. er et problem og du kan altid slibe bordene og nemt skifte farve.
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Morten Frejø Hilliger

Spar op til 40% på alle de unikke håndbyggede udstillings plankeborde - Lørdag & Søndag åbent 10-14.

På Hesselholm finder du ingen masse producerede borde, hvert eneste er unikt og der er ikke to der er ens. Derfor finder du hver weekend et stort udvalg af alle de mest populære modeller og varianter stående fra 160-360 cm, lige klar til at tage med eller få leveret.

Smag og behag er forskellig, men fælles for alle vores borde er de er hårdføre, praktiske og nemme at vedligeholde og bliver du en dag træt af farven, er den nem at ændre og kræver ikke faglig ekspertise. Kom forbi i weekenden og vælg lige netop dit drømme bord, der står hver weekend 20-30 spise og sofaborde, samt bænke og husk hos os taler du kun med fagfolk og os der bygger bordene.
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Hvor langt er bordet på billedet her?? 😍

Jeg vil også meget gerne vide hvor langt bordet på billedet er? 😊

SPAR OP TIL 40% - LØRDAG & SØNDAG ÅBENT 10-14

Er du også træt af ringe efter glas og flasker, skjolder og et bord der er vanskeligt at holde pænt og vedligeholde..

Et plankebord er et brugsbord, derfor benytter vi udelukkende de hærdende olier, som gør bordene stærke og praktiske i dagligdagen og nemme at vedligeholde.

Vi er en 100 % bæredygtig virksomhed og er gået skridtet videre og benytter udelukkende dansk træ i udsøgt kvalitet, som er særlig velegnet til hårdt slid, fra børne familier såvel som professionelt brug, som showroom mm.

Det smukke åre og farvespil, er naturligt og skabt ved en symbiose af garvesyren i plankerne og de hærdende olier vi benytter. Så er der behov for at slibe bordet, kommer det igen når man på ny oliere det også ved farveskift.

Kom forbi værkstedet og vores store udstilling, hvor vi hver weekend har et stort udvalg, af de mest populære modeller stående fra 160-360 cm og ekstra stort udvalg lige nu i de mest solgte størrelser 220, 250, 275 og 300 cm. i mange lækre varianter, samt sofaborde og bænke, lige til at tage med eller få leveret.

Vi holder åbent i weekenderne 10-14 og øvrige dage efter aftale.
... See MoreSee Less

SPAR OP TIL 40% - LØRDAG & SØNDAG ÅBENT 10-14 Er du også træt af ringe efter glas og flasker, skjolder og et bord der er vanskeligt at holde pænt og vedligeholde.. Et plankebord er et brugsbord, derfor benytter vi udelukkende de hærdende olier, som gør bordene stærke og praktiske i dagligdagen og nemme at vedligeholde. Vi er en 100 % bæredygtig virksomhed og er gået skridtet videre og benytter udelukkende dansk træ i udsøgt kvalitet, som er særlig velegnet til hårdt slid, fra børne familier såvel som professionelt brug, som showroom mm. Det smukke åre og farvespil, er naturligt og skabt ved en symbiose af garvesyren i plankerne og de hærdende olier vi benytter. Så er der behov for at slibe bordet, kommer det igen når man på ny oliere det også ved farveskift. Kom forbi værkstedet og vores store udstilling, hvor vi hver weekend har et stort udvalg, af de mest populære modeller stående fra 160-360 cm og ekstra stort udvalg lige nu i de mest solgte størrelser 220, 250, 275 og 300 cm. i mange lækre varianter, samt sofaborde og bænke, lige til at tage med eller få leveret. Vi holder åbent i weekenderne 10-14 og øvrige dage efter aftale.Image attachmentImage attachment

Comment on Facebook

😊👍

Hvad er det for noget olie man skal bruge til sit bord ??

Ibrahim Cinemre

Mads Pedersen

De er super flotte, men ingen priser, desværre

View more comments

Du finder hver weekend mange varianter af vores populære plankeborde i 200-220 cm. som giver ekstra god plads til 6 stole i det daglige og fordi benene et trukket ind op til 10 når der er behov på 220 cm bordene. Priseksempel: 220x85 - 6000.-

Spar op til 40% på alle udstillings plankebordene der står klar, lige til at tage med eller få leveret fra 160-360 cm hver weekend.

Lørdag og Søndag åben 10-14, øvrige dage efter aftale.
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Michael Erbøge Nielsen 😊

Lørdag og søndag åbent 10-14, Spar op til 40% på masser af lækre udstillings plankeborde, der står klar lige til at tage med eller få leveret..

På Hesselholm er bæredygtighed helt afgørende, faktisk har vi forlængst taget skridtet videre og benytter udelukkende Dansk træ, lokalt og fra nærområdet og køber udelukkende fra skov og naturstyrelsen. Vi saver selv, står for hele processen fra træ til færdigt bord og os der laver bordene er også os der rådgiver og sælger dem.

Ingen fordyrende mellemled, tæt kontakt til kunderne gør at du sparer op til 40 % på bordene og de fleste har råd til et unikt håndbygget plankebord og så sparer vi massivt på den miljø belastende transport, så det giver rigtig god mening og meget mere bord for pengene.

Bordene er opbygget så du nemt kan korte af dem, eller enda bruge dem ude, hvis dine behov ændre sig og får de en skade kan det oftest klares med olie, men du kan altid slibe dem og skifte farve. Så det du køber er en størrelse, en åretegning og et look, du nemt kan ændre og tilpasse til ændrede behov, det er ikke alene bæredygtighed, men også sund fornuft og et opgør med køb og smid ud kulturen.

Vi har hver weekend et stort udvalg, af alle de mest populære modeller stående i mange varianter og størrelser fra 160-360 cm, lige til at tage med eller få leveret - se de mange muligheder i de forskellige opslag på vores fb side og husk et plankebord er et brugsbord, det skal være hårdfør, praktisk og nemt at vedligeholde.. 😉
... See MoreSee Less

Lørdag og søndag åbent 10-14, Spar op til 40% på masser af lækre udstillings plankeborde, der står klar lige til at tage med eller få leveret.. På Hesselholm er bæredygtighed helt afgørende, faktisk har vi forlængst taget skridtet videre og benytter udelukkende Dansk træ, lokalt og fra nærområdet og køber udelukkende fra skov og naturstyrelsen. Vi saver selv, står for hele processen fra træ til færdigt bord og os der laver bordene er også os der rådgiver og sælger dem. Ingen fordyrende mellemled, tæt kontakt til kunderne gør at du sparer op til 40 % på bordene og de fleste har råd til et unikt håndbygget plankebord og så sparer vi massivt på den miljø belastende transport, så det giver rigtig god mening og meget mere bord for pengene. Bordene er opbygget så du nemt kan korte af dem, eller enda bruge dem ude, hvis dine behov ændre sig og får de en skade kan det oftest klares med olie, men du kan altid slibe dem og skifte farve. Så det du køber er en størrelse, en åretegning og et look, du nemt kan ændre og tilpasse til ændrede behov, det er ikke alene bæredygtighed, men også sund fornuft og et opgør med køb og smid ud kulturen. Vi har hver weekend et stort udvalg, af alle de mest populære modeller stående i mange varianter og størrelser fra 160-360 cm, lige til at tage med eller få leveret - se de mange muligheder i de forskellige opslag på vores fb side og husk et plankebord er et brugsbord, det skal være hårdfør, praktisk og nemt at vedligeholde.. 😉Image attachmentImage attachment

Comment on Facebook

Ali yosef sådan er spisebord ønsker jeg mig!!❤️

Sara Risbro Brix

Spar op til 40% på masser af unikke håndbyggede udstillings plankeborde - lørdag og søndag åbent 10-14

På Hesselholm finder du ingen masse producerede borde, hvert eneste er unikt og der er ikke to der er ens.
Smag og behag er forskellig, men fælles for alle vores borde er, at et plankebord er et brugs bord og derfor benytter vi udelukkende de hærdende olier, der gør bordene hårdfør, praktiske og nemme at vedligeholde - og så finder du hver weekend et stort udvalg, af alle de mest populære modeller og størrelser i mange varianter, der står klar og lige til at tage med eller få leveret. Så hos os er der normalt ikke ventetid og hvad du ser, er hvad du får og så taler du kun med fagfolk og os der laver bordene og sparer op til 40 % i forhold til markedspriserne, ved at handle direkte og uden fordyrende mellemled.. 😊
... See MoreSee Less

Spar op til 40% på masser af unikke håndbyggede udstillings plankeborde - lørdag og søndag åbent 10-14 På Hesselholm finder du ingen masse producerede borde, hvert eneste er unikt og der er ikke to der er ens.
Smag og behag er forskellig, men fælles for alle vores borde er, at et plankebord er et brugs bord og derfor benytter vi udelukkende de hærdende olier, der gør bordene hårdfør, praktiske og nemme at vedligeholde - og så finder du hver weekend et stort udvalg, af alle de mest populære modeller og størrelser i mange varianter, der står klar og lige til at tage med eller få leveret. Så hos os er der normalt ikke ventetid og hvad du ser, er hvad du får og så taler du kun med fagfolk og os der laver bordene og sparer op til 40 % i forhold til markedspriserne, ved at handle direkte og uden fordyrende mellemled.. 😊Image attachmentImage attachment

SPAR OP TIL 40% PÅ UNIKKE HÅNDBYGGEDE PLANKEBORDE HVER WEEKEND - LØRDAG & SØNDAG ÅBENT 10-14.

Hos Hesselholm Plankeborde finder du ikke masseproducerede borde, hvert eneste er unikt og der er ikke to der er ens. Vi har hver weekend et stort udvalg af udstillings spise- og sofaborde stående i alle de populære modeller og størrelser, lige til at tage med eller få leveret.

Har du særlige ønsker og behov, laver vi også dit drømmebord, vi oplever specielt særlige ønsker omkring størrelsen, til alle jer der vælger ekstra brede stole og hvor standart størrelser udfordrer, ved enten at være for store eller for små og der har vi altid et stort udvalg stående.
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Hvor er det smukt. Hvad koster sådan et bord?

Pris på dette bord?

Michael Dennis Jeppesen

Load more