Håndlavede plankeborde i TOPkvalitet

Custom made efter dine ønsker

Plankeborde fra 5.000,-

Vi har normalt altid en række spændende udstillingsborde stående som kan købes. Men langt hovedparten af bordene laves lige efter dine ønsker og behov. Vi har mange, der bestiller på baggrund af Facebook og hjemmeside, men du er altid velkommen til at komme forbi værkstedet, som er åben efter aftale. Her kan du finde inspiration i udstillingen, plankerne, men ofte også i de mange borde, der er under produktion og vi har normalt mulighed for. Det også kan være i weekenderne, bare husk at aftale tid.
Vi bestræber os hårdt på at holde produktionstiden nede på 2-3 uger.

Vi laver spiseborde, sofaborde, skriveborde og bænke – men også andre borde, hylder, planker til vægbeklædning, samt bord-/bænkesæt, haveborde og andet til terrassen og haven. Kontakt os hvis du har særlige ønsker og projekter. Med eget savværk og maskiner samt adgang til lækkert træ har vi mange muligheder.

Stort bord på 360cm i den nye grå farve 

Unikt og elegant bord med  naturlige kanter 

EG/ASK

Valget imellem et bord i eg/ask eller Douglas, er et spørgsmål om penge og hvilket look man søger. Eg og ask er langt dyrere, og det er både råvarer og arbejdstid, der presser priserne op. Markedsprisen på unikke rå planker til et større bord i unik eg og ask som vi bruger til vores borde, kan nemt løbe op i både 8-12.000,- og så kan der løbe helt op til 20-25 arbejdstimer på, og derfor ender markedsprisen på disse borde hurtigt på 20-25.000,- Vores priser er dog langt lavere, og vi anbefaler denne type hvis man ønsker et mere unikt bord, et lidt mere råt og rustikt bord eller man elsker den helt specielle farve, eg og ask har.

DOUGLAS

Douglas er knap så hårdt som eg og ask, men langt mere sejt/slid, og så er det stærkt og det mest retningsstabile træ på markedet. I kombination med de særlige olier, vi bruger som hærder op i 3-4 dage, er det vel nok det mest praktiske og slidstærke bord i praktisk brug. Det ældes med ynde og får en helt særlig patina. Men ud over de praktiske egenskaber, er det først og fremmest det fantastisk smukke spil i plankerne, åretegningen og de bløde organiske kanter, der gør dem til noget særligt. Garvesyren i sorten gør at vi kan få de smukkeste to-tonede farver frem ved oliering og vi anbefaler Douglas, fordi man får rigtig meget bord for pengene og de mange flotte farvenuancer vi kan lave dem i – og så er det rigtig velegnet til at stå ude, da det er modstands dygtig imod råd og svamp.

ANTAL PLANKER

Borde i eg og ask laver vi altid som 3- eller 4-plankemodeller. De ser ud af mere, får karakter og specielt i de rustikke modeller kan de noget helt særligt. Vi har bevidst fravalgt at save op til 2-plankemodeller, da det er dyrt og vi synes, det er svært, at gøre noget særligt ud af disse borde og stort set alle vores kunder har valgt Douglas, frem for eg, da de var i sortimentet.

Douglas laver vi i flotte elegante 2-planke modeller, de er raffinerede, enkle og kan laves i flere farver, så de passer flot ind, hvor man ikke er til de lidt mere rustikke og spektakulære 3-planke modeller, men hvor man stadig ønsker et naturligt og lidt rustikt bord.

3-plankemodellen er meget populær, som med eg er der noget mere bevægelse i former og bordet som helhed. Kanterne ønskes ofte lidt mere levende og netop her laver vi flere unikke borde.

Vores populære 3 planker model i 275 cm med plads til 14 pers. om bordet

Sorte borde med det vildeste spil i plankerne og svungne kanter.

SPAR OP TIL 40 % I FORHOLD TIL MARKEDSPRISEN

på custom made og vores mest solgte borde

 

Når vi siger CUSTOM MADE så er det klart, at det er svært at give en fast pris på et bord, fordi der er så mange muligheder. I de større borde kan der være alt fra 15–30 timers arbejde og prisen på de mere specielle planker kan svinge rigtig meget.

Men understående har du priserne på en række populære størrelser, af de mest solgte borde med vores trapezben og som typisk ligger 20 og helt op til 40% under sammenlignelige borde fra seriøse og professionelle aktører. For specialmål og ønsker – kontakt os eller lav en aftale om at komme forbi. 

Vi laver bænke til bordene i alle størrelser – pris fra 2.500,-

3 planker model – laves op til 115cm i bredden

POPULÆRE STØRRELSER OG PRISEKSEMPLER

160×80 cm –  Normal pris 7500.- Vores pris 5000.-
Et populært mindre bord med ekstra god plads til 4 stole og plads til 6 ved særlige lejligheder.

220×85 cm –  Normal pris 10.000.-  Vores pris 6000.-
Et af vores bedst solgte størrelser, med ekstra god plads til 6 stole og 8 efter behov. Kan også købes som 3 planke i ekstra bredde op til 100.

250×90 cm –  Normal pris 12.500.-   Vores pris 8000.-
Er vores bedst solgte størrelse, et stort bord med god plads til 8-10 i det daglige og 12 ved særlige lejligheder.

275×95 cm –  Normal pris 16.000.-  Vores pris 10.000.-
Er et populært bord til dem der ønsker ekstra god plads, men bare vil have 8 stole stående i det daglige. Størrelsen giver normalt plads til man ved særlige lejligheder kan samle 12 omkring bordet og op til 14 i den lækre 3 plankemodel i 105/110 cm i bredden.

300×100 cm –  Normal pris 20.000.- Vores pris 13.500.-
Er det store bord til dem der i det daglige vil have 5 stole på hver side og kunne samle 12-14 omkring bordet. Er specielt i 3 plankemodellen og i ekstra bredde et imponerende bord, som fejer benene væk under de fleste og som ofte vælges i ekstra længde som 320 eller 330 cm.

360×100 cm –  Normal pris 25.000.-  Vores pris 15.000.-

Er bordet til dem der har pladsen og ønsket om at kunne samle, 16-18 omkring ved særlige lejligheder. I denne størrelse laver vi Konge bordet, som er 3 planke modellen i 115/120 cm bredde og er bord langt ud over det sædvanlige.

Info 

Alle borde sælges samlet og klar til brug:

Alle vores borde er ekstra rummelige, i forhold til et traditionelt bord er der typisk 30-60 cm mere sidde plads på langsiderne, og mulighed for at sidde to for enderne ved de specielle trapetz ben vi udelukkende benytter, er trukket ind under bordet og ikke generer.

Vi laver ikke masseproduceret borde, hvert eneste er unikt og priserne variere. Disse priser er typiske eksempler.

Alle borde samles helt færdigt, hvis andet ikke er aftalt og sælges ab lager.

Der er hjælp til pålæsning på trailer og tilbydes transport på Sjælland imod betaling.

Højden til underkant på bordene er 70 cm og benene kan nemt afmonteres og flyttes efter behov.

Unikke custom made borde i eg

Vores populære borde i Amerikansk eg i forskellige modeller.

Rustik eg med svunge kanter i klar olie.